Alkmaar Centraal

Het eerste herenteam van Alvoco heeft tegen Wham Wham uit Hoorn het kampioenschap in de Eerste Klasse A binnengehaald. Na één set was de titel al eigenlijk binnen, maar het team maakte de partij af in stijl met 4-0. Volgend seizoen spelen de mannen van trainer/coach Peter Bienemann in de pittige Promotieklasse.

Paul Witte, Maarten de Ruijter, Tim Bosch, Martijn Brakenhof, Thijs Linschoten en Jos Wouda stonden in de basis. Geconcentreerd bouwden ze een 15-7 voorsprong op. Wham Wham kwam nog licht terug maar vooral de harde aanvallen van Brakenhof en Linschoten zorgden voor 25-19.

Alvoco bleef scherp spelen met alleen soms wat slordigheden: 25-17. In de derde set namen de Alkmaarders iets teveel gas terug en duurde het vrij lang voor het een achterstand (9-12) wisten om te buigen. Uiteindelijk werd het 25-21. Ook in de vierde set ging het gelijk op, onder andere door wat slordigheden van Alvoco. Uiteindelijk eindigde ook deze set in 25-21 door een uitbal van Wham Wham.

Dinto 4 in Warmenhuizen staat nog op het programma van het eerste team, maar de overgang naar de Promotieklasse kan niet meer verspeeld worden.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl