Dit jaar speelt Ferri Somogyi één van de hoofdrollen in de vijfde voorstelling van de Alkmaarse theaterproductie Vrij Zijn. Het nieuwste stuk van dit jaarlijks terugkerende theaterspektakel heet ´Revolutie´. Het vertelt het verhaal van de situatie in Brazilië toen de Nederlanders na de kolonisatie en hun verlies van de Portugezen het veld moesten ruimen. Ook in deze productie wordt de geschiedenis op een losse manier geïnterpreteerd en spelen paarden een grote rol.

In 'Revolutie', het nieuwe spektakel van Theaterproductie Vrij Zijn, speelt Ferri de rol van Gijsbert de Witt. De Witt is een Nederlander die in 1645 in het noordoosten van Brazilië leeft en keihard moet vechten voor de liefde van zijn leven. Vrij Zijn speelt van 6 tot 21 juni 2015 in het eigen theater aan de Madame Curiestraat 2a in Alkmaar. Kijk voor meer informatie en kaartverkoop www.af-vrijzijn.eu.

 

Pin It
Bekeken: 3754x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-online-gacor/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://jdih.pasamanbaratkab.go.id/slot-demo/ https://kursus.kemdikbud.go.id/slot-online-gacor/ https://jdih-v2.belitung.go.id/slot-demo/ https://jospakk.kuduskab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.enrekangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://bprd.lumajangkab.go.id/slot-demo/ https://jdih-dprd.bangka.go.id/slot-demo/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.lahatkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://www.csr.tasikmalayakota.go.id/pg-soft-slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-luar-negeri/ https://www.sdn-pungkit.sumbawakab.go.id/slot-demo/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://igracias.ittelkom-sby.ac.id/demo-pg-soft/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/slot-demo/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/