Al voor het begin van de wedstrijd wisten de DAW dames dat het moeilijk zou worden. De tegenstander was fysiek sterker dus moest het tempo hoog komen te liggen. Uiteindelijk trok DAW na in eerste instantie een 2-0 voorsprong te nemen toch nog aan het korte eind. De scherpte kon niet worden vastgehouden waardoor kansen niet werden benut.

Dat er maar één wisselspeelster beschikbaar was, met al één wedstrijd achter de kiezen, hielp ook niet. Toch was jeugdspeelster Marleen Jonker een wardevolle aanvulling. De wedstrijd bood voldoende spanning en bleef tot het eindsignaal aantrekkelijk om naar te kijken. Het nieuwe seizoen is er versterking van een ex- hoofdklasse speelster. Bovendien gaat weer veel veranderen bij de bond wat betreft de indelingen, dus wie weet wat het nieuwe seizoen gaat brengen...

De laatste wedstrijd van het seizoen betekende voor de dames van DAW ook afscheid nemen van drie speelsters. Keepster Joy Steemeijer en Carlijn Nooij hangen de waterpolobal aan de wilgen en Bianca Hartingsveld gaat weer in Schagen spelen. Daarom werd het spel in de laatste minuut van de wedstrijd even stilgelegd en weren ze bedankt voor hun inzet voor DAW. 

Scoreverloop:2-1/2-4/5-7/6-7. Scores: Diane van Schaik 2x, Saskia Kansen 2x, Linda Schenk 1x en Cynthia Kleppe 1x.

Bekeken: 4239x