Het Slimste Huis Alkmaar in Winkelcentrum Noorder Arcade heeft vanaf nu verlichte gevelbelettering. Wethouder Anjo van de Ven onthulde de letters vanuit een hoogwerker. De buitengevel van Het Slimste Huis was niet opvallend genoeg; daar is nu verandering in gekomen. De verlichte belettering is nu ook vanaf de overkant van het kanaal duidelijk te zien.

Het Slimste Huis laat zien hoe mensen langer zelfstandig thuis kunnen blijven wonen door middel van nieuwe technologie. Soms kan dat het verschil maken tussen wel of niet afhankelijk zijn van thuiszorg. Niet alleen worden er slimme oplossingen getoond, maar ook zijn er exposities, lezingen en workshops. Ook is er elk seizoen is er een nieuw thema van maart tot en met mei is het thema: Het huis op orde.

Pin It
Bekeken: 3492x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/