Zaterdagmiddag zijn meerdere eenheden aan hulpdiensten uitgerukt naar de Kanaaldijk in Alkmaar voor een kind dat te water zou zijn geraakt. Er was een melding binnengekomen van een kinderlaars die was gevonden in het water langs, naar wat later bleek, de Nauertogt.

Om zeker te zijn dat er niets aan de hand was kwamen de brandweer met een tankautospuit, de  officier van dienst en duikers vanuit Velsen, twee ambulances, een traumahelikopter en diverse politiewagens ter plaatse.

Al snel bleek dat het traumateam samen met de ambulancemedewerkers konden terugkeren. De brandweermannen, gehuld in waadpakken, werkten door.

De inmiddels uit Velsen aangekomen duikers keerden ook al snel weer om waarna ook alle agenten en achtergebleven brandweerlieden het veld verlieten. Uiteindelijk bleek het een loos alarm te zijn; er werd enkel de lege kinderlaars gevonden. 

 

 

Pin It
Bekeken: 6593x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/