Alkmaar Centraal

De Alkmaarsche Roei- en Zeilvereniging heeft een mooi weekend beleefd. Zaterdag was er een clinic voor de vrijwilligers van de Reddingsbrigade uit Heerhugowaard. Zondag wonnen ARZV-roeiers op een landelijke wedstrijd drie medailles.

Het contact met de Reddingsbrigade volgde uit een pitstop bij ARZV, die de redders in december maakten vanwege Serious Request. Na een rondleiding en inwerken op een roeiapparaat volgde een pittige tocht bij windkracht 5. Tijdens het drankje achteraf is afgeproken om eens bij de Reddingsbrigade op bezoek te komen.

Zondag vond de Amsterdam Masters plaats, een 1.000-meter wedstrijd op de Bosbaan. ARZV'er Frank Al haalde twee keer goud. Hij won het klassement in de tweepersoonsboot met Maarten Jüch van De Amstel (Amsterdam). Ook won hij het mix-klassement. Hij en partner Judikje Scheffer van De Hoop (Amsterdam) waren al eerder goed voor medailles. 

Anneloes Russell won in de '2x' boot de dames veteranenklasse, samen met Fransje van Beek van De Helling uit Culemborg. Daarnaast werd zij verdienstelijk tweede in de skiff. (foto: Manolo Sanchez)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl