Alkmaar Centraal

Op zondag 24 mei 2015 vindt de tweede editie van Rondje Oudorp plaats. Dit jaar wil de organisatie het evenement professioneler neerzetten en richt zich daarbij op 800 deelnemers. Zo is het parcours veranderd, wordt de tijd van de deelnemers geregistreerd en ontvangt iedere deelnemer bij de finish een medaille.

Inschrijven is mogelijk op de wedstrijddag vanaf 10 uur in de kantine van v.v. Kolping Boys. Dit jaar biedt Rondje Oudorp met een KidsRun ook aandacht aan de kinderen tot 12 jaar. Zij hebben de mogelijkheid om een run van 1 kilometer te lopen. De volwassen hardlopers kunnen zich inschrijven voor de 5 of 10 kilometer. 

De start en finish vindt plaats op het terrein van vv. Kolping Boys te Oudorp. Het doel van het evenement is om zowel jong en oud een podium te bieden om te kunnen sporten en daarbij het plezier in sport te vergroten.

De omgeving van Oudorp is hiervoor uitermate geschikt, omdat het parcours door zowel natuurlijk groen als door woonwijken loopt. De eerste editie van Rondje Oudorp was vorige zomer met ruim 350 deelnemers een ongekend succes.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl