Alkmaar Centraal

In de prachtig aangeklede Grote Sint Laurenskerk zijn maandagavond tijdens het Ondernemend Alkmaar Gala in drie categorieën de ‘Van Alkmaar de Victorie’ prijzen uitgereikt. Ook werd de Cornelis Drebbel Award van Club Caas vergeven.

Voor het eerst konden ondernemers uit het Graft, De Rijp en Schermer meedoen. En meteen met succes. Dennis Blokdijk was de apetrotse 'beste ondernemer'. Hij en zijn vrouw zijn eigenaar van Restaurant Het Wapen van Munster in De Rijp. Luuk Klaassen van ERIKS BV nam vereerd de prijs in ontvangst voor 'beste onderneming'. ERIKS is multinational in werkbouwkundige componenten.

De beste retailer bleek dit jaar familiebedrijf Mulder Schoenen. Mulder werd genomineerd vanwege de durf, visie en lef om in acht maanden een geheel nieuw pand neer te zetten. Jeroen van den Nouwland van Cloud2 won de Cornelis Drebbel Award. Cloud2 is een jong en dynamisch bedrijf dat gegevens van klanten veilig stelt via Online Backup en Disaster Recovery diensten.

Het ondernemersgala werd gepresenteerd door Marieke Elsinga. Erik van Muiswinkel met zijn band Omnibuzz en Marianne van Houten voorzagen het gala van cabaret en muziek. Meer informatie op Ondernemendalkmaar.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl