Donderdagmiddag is op de Tochtwaard in Alkmaar een 11-jarige jongen rond 15.30 uur aangesproken door een man. De jongen fietste toen ter hoogte van de apotheek.

Het is onduidelijk wat de bedoeling van deze man was, maar de jongen was er erg van geschrokken. De man zou hebben gevraagd of de jongen mee kwam naar zijn bestelbus, waarop de jongen snel is weggefietst.

De politie heeft een onderzoek ingesteld en is op zoek naar getuigen om duidelijk te krijgen wat de bedoeling van de man was.

De man had een mager gezicht, zwart haar, blank uiterlijk en een lengte van ongeveer 1.75 - 1.85 meter. Hij reed in een grote zwarte bestelbus, die hij had geparkeerd bij de kruising van de Tochtwaard met de Stetwaard.

Getuigen die dit incident hebben gezien  of informatie hebben worden verzocht om contact op te nemen met de politie via 0900-8844. De man die de jongen heeft aangesproken wordt ook gevraagd zich te melden bij de politie.

Pin It
Bekeken: 5112x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/