Alkmaar Centraal

Zondag 31 mei staan er meer dan 1400 enthousiaste hardlopers aan de start van Run for KiKa in Recreatiegebied Spaarnwoude om zoveel mogelijk sponsorgeld ophalen voor wetenschappelijk onderzoek en betere behandelmethoden voor kinderen met kanker.

Team Super Juul heeft een bijzonder verhaal. Juul is een lief meisje van 2,5 jaar uit Heiloo. Ze had een aantal maanden regelmatig last van koorts, diarree, braken en pijn in haar buik. Begin januari was haar buik zo opgezet dat haar ouders met spoed naar de huisartsenpost zijn gegaan. De diagnose: kiemceltumor in haar buik.

De kleine Juul moest chemotherapie en een grote buikoperatie ondergaan. Moeder Lisanne Dekker: "Begin mei kregen we de laatste onderzoeksresultaten te horen van de oncoloog en er is een 'complete remissie' wat betekent dat er momenteel niks op wijst dat Juul nog kankercellen in haar lichaam heeft, een hele goede uitslag dus! Momenteel gaat het goed met Juul en ontwikkelt zij zich als een echte peuter."

Zowel vader Anton Spelt als Lisanne zitten in Team Super Juul en vragen steun om kinderkanker beter te bestrijden. Ga naar de Run for Kika website van het team om via hen bij te dragen.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl