Dinsdagavond ontvingen negen Alkmaarse goede doelen totaal een bedrag van €40.000. De Rotaract Club Alkmaar haalde het geld op met de verkoop van de Monopoly Alkmaar. De organisaties DNOdoen, Dupla, Familiehuis MCA, Hospice Alkmaar, Jeugd Cultuur Fonds Alkmaar, Oranje?huis Alkmaar, Scoutinggroep St. Laurentius, Trompetterkorps Alkmaar en Vrienden van de Alk ontvingen cheques van €2.500 tot €7.500.

Rotaract Club Alkmaar bracht vorig jaar samen met de bordspelontwikkelaar Identity Games een volledig Alkmaarse editie van het wereldberoemde Monopoly uit. Liefst 2.200 spellen werden verkocht door de clubleden.

Begin mei won de Rotaract Club Alkmaar met het Monopoly Project de derde prijs voor het Beste Europese Service Project van 2015, een Europese prijs voor het beste project van het afgelopen Rotaract seizoen.

Rotaract Club Alkmaar is dé club voor jongeren tussen de 18 en 30 jaar die zich willen inzetten voor de maatschappij. Naast dat de club zich inzet voor lokale goede doelen en leuke projecten opzet, werken de leden ook aan hun persoonlijke ontwikkeling. Zo nodigen ze interessante sprekers uit en organiseren ze leuke workshops. Rotaract Club Alkmaar zoekt overigens nieuwe leden. Meer informatie op Rotaractalkmaar.nl.

Bekeken: 4353x