Dinsdag 2 juni opent Terre des Hommes een winkel in Alkmaar. De laatste weken is het pand Ritsevoort 3 omgetoverd tot een bijzondere tweedehands winkel. In Nederland zijn nu zo’n veertig winkels van de kinderhulporganisatie.

De Terre des Hommes-winkel in Alkmaar is van dinsdag tot en met zaterdag tussen 10.00 en 17.30 uur geopend. Inbreng van goederen is dan natuurlijk ook mogelijk. Dit kan het beste worden gedaan tijdens de laad- en lostijden van het Ritsevoort. Dan kan namelijk de auto voor de deur worden geparkeerd.

In Terre des Hommes-winkels verkopen vrijwilligers allerhande spullen van zeer goede kwaliteit. De gehele opbrengst komt ten goede aan de hulpprojecten voor kinderen wereldwijd.

Sinds de oprichting van Terre des Hommes vormen de tweedehands winkels een belangrijke inkomstenbron voor de organisatie. In Terre des Hommes-winkels worden gebruikte goederen, zoals kleding, speelgoed, boeken, huisraad en curiosa, ingenomen en weer verkocht. (foto: Terre des Hommes)

Pin It
Bekeken: 4834x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/