Alkmaar Centraal

In Zwembad de Bever te Sint Pancras vindt van maandag 15 juni tot en met vrijdag 19 juni de zwemvierdaagse plaats. Zwemliefhebbers hebben dus vijf dagen de tijd om vier keer een afstand te zwemmen en de felbegeerde medaille in ontvangst te nemen. Dit jaar wordt gezwommen voor Unicef, dus zwemmers worden opgeroepen om zoveel mogelijk sponsors te vinden.

Tijdens de vrije zwemuren kunnen deelnemers terecht om een afstand te zwemmen, er zijn verschillende afstanden mogelijk. Er zullen de hele week banentellers aanwezig zijn. Meedoen kan iedereen in het bezit van minimaal een A-diploma.

Er is een leuke prijs voor fanatieke sponsorwervers. Na het zwemmen is iets lekkers te krijgen en kan meegedaan worden aan een spel. Na de vierdaagse prestatie ontvangen deelnemers de vierdaagse-medaille. 

Meedoen kan voor € 8, abonnementhouders betalen €6. Er kan ook gewoon vrij gezwommen worden. Maandag en donderdag tussen 17.30 en 19.00 uur is het grote bad niet beschikbaar vanwege zwemles. Meer informatie op Zwembaddebever.nl en Facebook.  foto: Toerisme Langedijk)

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl