Het CDA in Alkmaar is van plan een motie in te dienen om voorstellingen op begraafplaatsen voortaan te verbieden. Fractievoorzitter Falgun Binnendijk vindt dat er op begraafplaatsen te allen tijde rust en respect moet zijn.

Desgevraagd benadrukt hij dat de motie niet wordt ingediend naar aanleiding van de rellen en de ophef rondom de dansvoorstelling van Theaterfestival Karavaan. De week voordat de voorstelling zou plaatsvinden waren er al signalen dat sommige mensen tegen de voorstelling waren.

Dat de organisatie van de dansvoorstelling liet weten dat er uiteraard respectvol met de begraafplaats zou worden omgegaan en er zeker niet op de graven gedanst zou worden maakt voor het CDA geen verschil: het reglement van de begraafplaats zelf is immers ook dat er altijd rust en stilte moet zijn.

Bovendien vreest Binnendijk een "glijdende schaal". Als er in de toekomst iemand een nog grotere voorstelling met nog hardere muziek op de begraafplaats wil organiseren zou er geen gegronde reden zijn om dat te verbieden, omdat de voorstelling van Karavaan ook toegestaan werd, zo legt hij uit.

Overigens betekent dit niet dat het CDA het eens is met de manier waarop de tegenstanders van de dansvoorstelling het hebben weten tegen te houden: die hadden wat Binnendijk betreft gewoon in beroep moeten gaan en niet met geweld moeten dreigen.

Pin It
Bekeken: 5101x
https://jdih.dprd.bulelengkab.go.id/slot-gacor-online/ https://e-learninggender.kemenpppa.go.id/slot-gacor-online/ http://elibrary.pipmakassar.ac.id/demo-pg-soft/ http://admperpus.jogjakota.go.id/slot-demo/ https://inlis.pacitankab.go.id/slot-online-gacor/ http://fastekkln.kemenkopmk.go.id/slot-online-gacor/ http://skp.bkpsdm.ketapangkab.go.id/live-draw-hk/ https://perpustakaan.wicida.ac.id/demo-pg-soft/ http://inlis.lamongankab.go.id/slot-demo/ https://jdih.boltimkab.go.id/toto-macau/ https://perpusda.sukoharjokab.go.id/slot-demo/ https://simkerma.polinema.ac.id/demo-slot/ https://bakesbangpol.situbondokab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://e-perpustakaan.kemendesa.go.id/live-sgp/ http://inlislite.pustaka.sumbarprov.go.id/slot-demo/ https://pabukon.purwakartakab.go.id/slot-gacor/ http://inlislite.palembang.go.id/live-sgp/ http://sipmk.kemenkopmk.go.id/slot-gacor/ https://sikomik.mojokertokab.go.id/slot-gacor-terpercaya/ https://perpus.oganilirkab.go.id/assets/demo-pg-soft/ https://jdih-dprd.murungrayakab.go.id/slot-demo-pragmatic/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-demo-pragmatic/ http://inlislite.palembang.go.id/rtp-live-slot/ https://jdih.boltimkab.go.id/slot-gacor/ https://silakanmas.disdukcapil.magelangkota.go.id/ikm_download/slot-demo/ https://oconnellstbistro.com/ https://chavancentre.org/slot-demo/ https://www.sidiap.org/rtp-live-slot/