Alkmaar Centraal

Voor actieve zwemmers van alle leeftijden die op hun eigen tempo aan hun conditie willen werken biedt Zwembad De Hout een nieuwe lessenreeks aan. De eerste Aquafit les was donderdagochtend maar men kan nog aansluiten.

In een cyclus van drie weken komen verschillende aquasporten aan bod: Aquarobics, Aquajoggen en Trimzwemmen. De voordelen van watertraining zijn de algehele training door de waterweerstand, beperkte belasting van gewrichten door de gewichtloosheid en het gemak om zelf de intensiteit te bepalen.

Aquarobics is een intensieve en dynamische trainingsvorm op stimulerende muziek. Er worden verschillende materialen gebruikt in heup-/borstdiep water. Bij Aquajoggen wordt in diep water geoefend met een aquabelt (drijfriem). Ook hier worden atributen gebruikt. Bij het trimzwemmen is een zwemtraining voor ieder op eigen tempo, met desgewenst aanwijzingen voor de techniek.

Aquafit vindt plaats op donderdag van 08.00 tot 8.45uur, daarna kan men nazitten. Aanmelden voor een gratis proefles kan bij de kassa van De Hout. Meer op Zwembaddehout.nl.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel Opsteker Media 072 73 70 189 of mail ons: info@opstekermedia.nl