De grote groene boom aan de rechterkant van wooncomplex Annie van Roeden aan de Oudegracht is ziek en moet worden gekapt (zie foto). Tenminste, dat vinden woningcorporatie Woonwaard dat de boom wil kappen en de gemeente Alkmaar die een kapvergunning heeft verleend.

De bewoners van het appartementengebouw zijn het er echter niet mee eens, maar hebben niet de gelegenheid gehad hun standpunt in deze kwestie naar voren te brengen.

De kapvergunning is namelijk aangevraagd op het verkeerde adres waardoor deze aan de aandacht van de bewoners is ontsnapt. Humoristisch genoeg is het juist raadslid Ben Bijl van Belangen Alkmaarse Samenleving (BAS) die de boom en de bewoners te hulp schiet.

Hij heeft gevraagd de verleende vergunnig die op een adres aan het Kwerenpad is aangevraagd, de achterzijde van het pand, te vernietigen en de procedure over te doen met het juiste adres. 

Pin It
Bekeken: 5012x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/