Heerhugowaard, 02 januari 2015. Een 24-jarige man uit Heerhugowaard is donderdagavond rond 22.00 uur het slachtoffer geworden van een poging tot straatroof. Dit gebeurde in het parkje bij de Rosmolen in zijn woonplaats.

Een onbekende man op een fiets vroeg het slachtoffer, die op dat moment zijn hond aan het uitlaten was, de weg. Daarop keek de man op zijn mobiel om te kijken waar de straat was. De verdachte probeerde plotseling de telefoon uit zijn handen te trekken. Dit mislukte en de man ging er zonder buit op zijn fiets vandoor.

Van de man is het volgende signalement bekend: het gaat om een negroide man van rond de 1.70 – 1.80 lang, rond de 25 – 30 jaar oud. Hij had een normaal postuur, droeg een zwart spijkerbroek en witte sportschoenen. De verdachte fietste op een damesfiets met donkerkleurige fietstassen.

Ondanks een zoekactie in de omgeving is de verdachte niet meer aangetroffen. De politie zoekt getuigen. Mensen met informatie kunnen bellen met 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 1155x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/