Alkmaar, 02 januari 2014. Politie is op zoek naar een getuige van een geweldincident. Het gaat om een man die een gewond 16-jarige meisje met zijn scooter bij het politiebureau in Alkmaar heeft afgezet. 

Donderdagmorgen rond 11.30 uur meldde zich een 16-jarig meisje bij het politiebureau. Zij verklaarde te zijn mishandeld in een huis in de wijk Overdie, terwijl zij hier oud en nieuw vierde. In de loop van de ochtend was het meisje mishandeld en onder andere gewond geraakt aan haar gezicht. Ze was daarna naar buiten gelopen en had iemand op een scooter aangesproken. De bestuurder had het meisje op haar verzoek naar het politiebureau gebracht.

Om te kunnen bepalen waar het incident heeft plaatsgevonden verzoekt de politie de onbekende scooterrijder om zich te melden. De politie is bereikbaar op tel.nr. 0900-8844.

Pin It
Bekeken: 2211x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/