Alkmaar, 05 januari 2015. Na een mishandeling in de Graalstraat in Alkmaar zaterdagnacht rond 02.40 uur heeft de politie korte tijd later een 41-jarige man aangehouden. Bij een ruzie tussen de man en een vrouw, werd de vrouw mishandeld.

Toen agenten ter plaatse kwamen liep de man weg. Na een korte zoekactie werd de man gevonden en aangesproken. Hij werkte niet mee aan zijn aanhouding, rende weg en stapte in zijn auto. De verdachte reed met open portier hard achteruit en een agent wist net op tijd aan de kant te springen. Het spuiten van peperspray in de auto voorkwam niet dat de bestuurder stopte.

Korte tijd later zagen andere agenten de auto in de omgeving rijden. De bestuurder negeerde het stopteken. Op de Graalstraat, waar ook eerder de mishandeling had plaatsgevonden, stopte de auto. De man stapte uit en werd door agenten direct aangehouden. De verdachte is overgebracht naar het politiebureau.

Pin It
Bekeken: 1667x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/