Alkmaar, 05 januari 2015. Het nieuwe gemeentebestuur van het nieuwe Alkmaar heeft zich zaterdag aan het volk gepresenteerd. Burgemeester Bruinooge, de wethouders en raadsleden gingen zaterdag per bus langs nieuwjaarsrecepties in de Grote Kerken van alledrie de voormalige deelgemeenten. In De Rijp kwamen zo'n 50 mensen kennismaken, in Schermerhorn zo'n 30 en in Alkmaar zo'n 150, zo meldt het NHD. De reacties waren positief. Men vond het prettig persoonlijk kennis te maken met het bestuur en naast dat er in informele sfeer werd gesproken kwamen politieke punten ook aan bod.

Burgemeester Bruinooge sprak op de recepties in het nieuwe Alkmaar en benadrukte het gevoel van met elkaar de gemeente te blijven verbeteren. Daarvoor zal hij zelf een dagdeel per week aanwezig zijn en een aantal dagen per week zullen gebiedsconsulenten Nelleke Kool en Guido Schipper, op de recepties gepresenteerd, op de gemeentelijke servicepunten aanwezig zijn. Hij stond in de Grote Kerk even stil bij de verwoestende brand in de Langestraat en gaf hier aan dat Alkmaar-stad kan leren van de saamhorigheid in de dorpskernen.

Wat betreft politiek werden door aanwezigen een aantal zaken aangestipt, zoals een gescheiden OZB vanwege het verschil in omvang van bedrijven, openbaar vervoer, cultuur en sociaal beleid. 

Pin It
Bekeken: 1614x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/