Alkmaar, 05 januari 2015. Alkmaarse studenten hebben een koeler ontwikkeld die ervoor zorgt dat dranken die niet gekoeld in de winkel gekocht zijn snel op een lekkere temperatuur gebracht kunnen worden. Geen lauwe witte wijn, bier of frisdrank meer in een mum van tijd met de ASAP Cooler. Het duurt dan geen uur meer, maar 'As Soon As Possible' in slechts drie minuten.

De handzame roestvrijstalen koeler in de vorm van een thermoskan is een uitvinding van de Alkmaarse Thomas Voorwalt, Casper Laan, Robin Veldt, Daan Bakker en Björn Wokke. De vijf studenten Technische bedrijfskunde aan Hogeschool Inholland bedachten de ASAP-cooler in eerste instantie om invulling te geven aan hun afstudeerproject, maar kregen als snel in de gaten dat hun innovatieve product ook daarbuiten een groot succes belooft te worden.

De ASAP Cooler kost € 14,99 en is te bestellen via de website Asapcooling.nl. Op deze site vind je ook meer informatie over de snelkoeler.

Bron foto's: ASAP Cooling Facebook

 

20150105 asap cooler

Pin It
Bekeken: 1976x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/