Alkmaar, 6 januari 2015. De winkelpanden Waardijk schoenen en Spaander herenmode in de Langestraat zijn tijdens de brand op nieuwjaarsochtend uitgebrand. De ondernemers zijn op zoek naar een andere locatie om hun winkels te openen, omdat het nog wel anderhalf jaar kan duren voordat ze terug kunnen keren naar de Langestraat. Er zijn alternatieve locaties aangeboden waar ze zich zouden kunnen vestigen, maar beide ondernemers willen graag in de binnenstad van Alkmaar blijven. Dit, zodat klanten hen makkelijk kunnen blijven vinden.

Ook willen ze graag dat de panden naast elkaar liggen, zodat ze hun bijzondere samenwerking kunnen voortzetten: schoenen en herenkleding in één winkel. Parfumerie Ici Paris XL werd ook getroffen door de brand en is ook op zoek naar een andere locatie. Of ze terug zullen keren naar de Langestraat is nog onzeker. Het vuur heeft Kinderschoenenwinkel Pucks & Kicks op de Gedempte NIeuwesloot niet bereikt, maar heeft wel waterschade opgelopen. De eigenaresse, Noor Waardijk, hoopt over uiterlijk 3 weken haar winkel te heropenen.

Pin It
Bekeken: 2028x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/