Alkmaar, 06 januari 2015. Optreden in Podium Victorie voor de show van rapper Kraantje Pappie? Dat kan 24 januari tussen 19.30 en 20.30 voor degenen die de workshop van Fresku hebben gevolgd van Popacademie Popup. De workshop vindt plaats van 14:00 tot 17:00 uur bij Artiance en is voor iedereen die serieus bezig is als tekstschrijver of MC. Fresku geeft een workshop gericht op het verbeteren van voordracht. Een ruim begrip, maar een dankbaar onderwerp. Om je impact te vergroten of je teksten net dat beetje extra te geven. Je niveau is van minder belang, maar inzet is essentieel.

Fresku vestigde zijn naam definitief et zijn tweede album “Maskerade”, sleepte verschillende belangrijke prijzen in de wacht en bracht Nederlandse hiphop naar een nieuw plan. Met teksten waarin het uiterste wordt gezocht – van pijnlijk confronterend en persoonlijk naar absurd en hilarisch. Fresku is grensoverschrijdend en genre-verbindend.

Popup is een popacademie en geeft raad en daad aan popmuzikanten van 16 - 100 jaar. Met masterclasses, clinics, en interviews door de beste muzikanten uit de business, geeft Popup de Alkmaarse popscene een impuls. Meer info op de website van Popup.

Bekeken: 2177x