Alkmaar, 08 januari 2015. Gedurende het theaterseizoen 2014/ 2015 heeft De Vest een aantal interessante voorstellingen weten bij te boeken. Op 18 januari zijn er maar liefst twee extra voorstellingen van de succesvolle Albert Verlinde musical ‘Dreamgirls’ (om 14.30 uur en 19.30 uur), dinsdag 12 mei staat ‘Meepesaant’ op het programma en als afsluiter van het theaterseizoen is André Kuipers op vrijdag 29 mei bijgeboekt.

Landelijk zijn er al meer dan 100.000 kaarten voor Dreamgirls verkocht. De Vest kan rekenen op al bijna 3 uitverkochte voorstellingen. De grootste musical is dit seizoen daarom liefst vier keer te zien in Alkmaar. Voor alle voorstellingen zijn nog enkele kaarten beschikbaar.

Dinsdag 12 mei komen twee zussen, twee vriendinnen, twee vrouwen uit Tilburg naar Alkmaar. Elke week kaarten de dames samen en hebben het meepesaant over mannen, kwalen en kinderen. Over het leven, de dood en het koor. Marc-Marie Huijbregts en Marcel Musters kennen die vrouwen. Ze zijn met hen opgegroeid, ze waren bij die kaartmiddagen.

Vrijdagavond 29 mei sluit André Kuipers het theaterseizoen in TAQA Theater De Vest af. Hij neemt de bezoekers mee op een unieke en magische reis door het heelal en vertelt alles over ISS en de wetenschap die hierbij hoort. André is een van de weinige mensen op aarde die uit eigen ervaring kan vertellen hoe het is om in het heelal te leven en te werken. André geeft een theaterlezing met humor, verbazing, interessante feiten en onze eigen grenzen te verleggen.

Kaarten kunnen worden gereserveerd via de kassa of via de website van De Vest.

Happy Camper op donderdag 15 januari en Madame Butterfly op vrijdag 30 januari zijn wegens productionele redenen afgelast. De bezoekers die hiervoor al kaarten in hun bezit hadden, zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Pin It
Bekeken: 1955x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/