Alkmaar, 08 januari 2015. 3FM Serious Talent Yori Swart zingt komende zaterdag 10 januari in Het Gulden Vlies. Daarmee geeft ze de aftrap voor een reeks singer/songwriter avonden in het roemrijke etablissement. Eigenaar Jeroen van Duin wil jonge talenten een kans geven op ervaring en voor het Alkmaarse publiek een nieuwe, aantrekkelijke uitgaansavond creëren. Hij is een liefhebber van akoestische muziek, en zoals bij de Lindengrachtconcerten, streeft hij naar een intieme sfeer waarbij echt geluisterd wordt.

Van Duin: "Al jaren loop ik met het idee rond om zowel opkomend, als 3FM Serious Talent een kans te geven op te treden en tegelijkertijd onze bezoekers een bijzondere, intieme avond te laten beleven met akoestische, pure muziek. Ze nieuwe artiesten laten ontdekken, bijzondere teksten te laten horen. Dat gevoel van een warme avond aan het strand met een kampvuur, gitarist en een lekker biertje of wijntje in de hand. Zoiets is er nog niet in Alkmaar. Wat mij betreft gaat dit dan ook een nieuw fenomeen worden.’’

Elke tweede en vierde zaterdagavond van de maand treden tussen 21.00 en 24.00 uur twee artiesten op: één bekend en één onbekend talent. Jong talent dat graag kans maakt om op deze avonden op te treden, kan zich aanmelden bij Jeroen van Duin door een e-mail met video van een (oefen)sessie te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Yori Swart start het seizoen op zaterdag 10 januari. De singer/songwriter uit Bergen maakt onvervalste popmuziek met een alternatief randje, rechtstreeks uit het hart en won eerder al de Grote Prijs van Nederland. Op 24 januari komt Channah naar Alkmaar. De 27-jarige speelde al op vele festivals, podia, radiostations en in huiskamers, ook internationaal. Zo maakte ze afgelopen zomer haar debuut in New York. Op Valentijnsdag, 14 februari volgt Aafke Romeijn.

De toegang is telkens vrij. De complete programmering staat op de website van Het Gulden Vlies.

Pin It
Bekeken: 1873x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/