Egmond aan den Hoef, 09 januari 2015. De bibliotheek van Egmond aan den Hoef gaat verhuizen naar Zorgcentrum Prins Hendrik in Egmond aan Zee. De bibliotheek wordt heringericht naar een servicepunt en heeft in de nieuwe vestiging minder ruimte. Daarom wordt zaterdag 17 januari van 10.00 tot 16.00 uur overtollige inventaris en afgeschreven collectie verkocht.

De verkoop is zaterdag 17 januari van 10.00 tot 16.00 uur in de locatie in Egmond aan den Hoef, Nieuwe Egmonderstraatweg 15. Er wordt overtollige inventaris verkocht waaronder bureaus, ladenblokken, bureaulampen, archiefkasten, krukjes en stoelen. Ook zijn er veel boeken afgeschreven die deze dag verkocht worden. Gegadigden worden verzocht aankopen contant te betalen en alles (ook het grotere meubilair) deze dag mee te nemen.

Donderdag 15 januari opent de bibliotheek in het zorgcentrum haar deuren. In het zorgcentrum komt een collectie voor volwassenen, zowel spannend, romantisch en literatuur. De regiocollectie (Egmond collectie) wordt ook meegenomen naar het servicepunt. Tevens is er een kleine collectie boeken voor kinderen van 0 – 4 jaar beschikbaar. In de nieuwe locatie kan men ook gereserveerde boeken afhalen en terugbrengen.

Het adres van de bibliotheek is Bibliotheek Egmond aan Zee, Voorstraat 41, 1931AH Egmond aan Zee. De nieuwe openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur.

Pin It
Bekeken: 1170x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/