Heerhugowaard, 09 januari 2015. Zaterdag 14 februari om 13:30 en 16:00 uur staat de sprookjesmusical Klaas Vaak van Efteling theaterproducties bij Cool kunst en cultuur. Het theater is op zoek naar zandkabouters die willen meespelen in de musical.

Cool is op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te spelen, zingen & dansen en graag een keertje mee willen spelen in een echte musical. Klaas Vaak heeft totaal zeven zandkabouters nodig in de leeftijd van 6 t/m 11 jaar met een maximale lengte van 146 cm en een maximale kledingmaat van 146.

De musical gaat over de bekende zandtovenaar Klaas Vaak die met zijn magisch slaapzand kinderen mooie dromen bezorgd. Maar wanneer het slaapzand niet meer lijkt te werken wordt het tijd dat KlaasVaak samen met zijn vriend de uil op pad gaat om het raadsel op te lossen…

Aanmelden voor de zandkabouters kan via het inschrijfformulier, te downloaden via de website van Cool (link bij de voorstelling) of verkrijgbaar bij de servicebalie. Het inschrijfformulier moet vóór vrijdag 16 januari bij de servicebalie ingeleverd worden.

20150109 Klaas vaak flyer

Pin It
Bekeken: 2344x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/