Alkmaar Centraal

MEE Noordwest-Holland organiseert samen met De Wering en RCO De Hoofdzaak donderdag 25 juni in Theater De Vest een transitiedebat en netwerklunch, voor iedereen die te maken heeft met zorg en welzijn. Naast ambtenaren en medewerkers in de zorg zijn ook cliënten en andere belangstellenden welkom.

Inloop is vanaf 8.45 uur. Tijdens het debat discussiëren verschillende sprekers over de veranderingen. Het publiek speelt daarbij een belangrijke rol. Van 12.00 tot 13.00 uur is er een netwerklunch.

Onder leiding van Martijn de Greve vinden twee debatrondes plaats met de volgende thema’s: meedoen naar vermogen (participatie en arbeid) en cliëntondersteuning. Centraal in het debat staan alle veranderingen die vanaf 1 januari zijn doorgevoerd in de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo), de Participatiewet en de Jeugdzorg.

Het transitiedebat is een vervolg op de twee eerdere debatten op 6 maart 2014 (Alkmaar) en 30 oktober 2014 (Haarlem). Meer dan 300 belangstellenden gaven gemiddeld een 8 als cijfer. Aanmelden kan via Meenwh.nl/meedebat.

SFbBox by casino froutakia

Meer weten over adverteren op Alkmaar Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@alkmaarcentraal.nl