Heerhugowaard, 21 januari 2015. De 38-jarige Arno Schouten uit Heerhugowaard wordt sinds 18 januari vermist. Er is vanaf die dag niets meer van hem vernomen. Hij is voor het laatst gezien in zijn woonplaats.

Arno is 1.91 m lang, heeft een normaal postuur, zwart haar en donkerbruine ogen. Op het moment van verdwijnen was hij gekleed in een blauwe spijkerbroek, een grijze Jack & Jones trui met capuchon, een gewatteerde jas (vermoedelijk blauw) en bruine sportschoenen. Hij is vertrokken in een zilvergrijze Volkswagen Caddy, kenteken 34-VZ-TH, waarvan de voorbumper met duct-tape is afgeplakt en het achterraam met plastic.

Wie informatie heeft over deze vermissing wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0800-6070, of ga naar de politiewebsite voor het tipformulier.

20150121 arno schouten vermist

 

Pin It
Bekeken: 1880x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/