Alkmaar, 21 januari 2015. Vanaf 5 februari gaat Victorie talentvolle bands waarbij alles erop wijst dat ze aan de vooravond van hun doorbraak staan, presenteren in een tweemaandelijks terugkerend concept: Club 3voor12 NH. Elke twee maanden selecteert Victorie één band uit Alkmaar, één band uit de provincie en als afsluiter een landelijk al bekende(re) band. Ze komen zich in de kijker spelen tijdens clubavonden die georganiseerd worden in samenwerking met 3Voor12 Noord-Holland.

Drie bands die aan de weg staan te timmeren waar je bij staat, DJ’s die het publiek trakteren op nog méér nieuwe muziek en gastvrouw Zainab Goelaman die het geheel aan elkaar praat. Daarbij een hapje en drankje aan de bar en mensen die jaren later nog zullen zeggen: ‘ik was erbij, toen in Victorie’: dat is Club 3Voor12 NH. 

Op 5 februari vindt de première plaats met singer-songwriter Lucas Hamming, bekend door zijn deelname aan De Beste Singer-songwriter Van Nederland. Zijn single ‘Mojo Mischief’ werd al snel tot 3FM Megahit gebombardeerd. Ook maakt het publiek kennis met de slimme pop/rock van Sue The Night, de band rondom frontvrouw Suus de Groot. Hun album ‘Mosaic’ is net uit, en wordt getipt door alle muziekmedia: Oor, 3FM en 3voor12, maar ook Radio 2 lopen met de band weg. De indie folkband Our Minor Fall bijt het spits af.

De entree voor Club 3Voor12 NH bedraagt slechts 5 euro. De zaal gaat open om 20:00 uur, aanvang is om 20:30 uur.

Pin It
Bekeken: 2040x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/