Heerhugowaard/Neeltje Jans, 23 januari 2015. "De zoektocht naar Arno kent helaas de slechtst mogelijke afloop. Vandaag is bij Neeltje Jans zijn lichaam gevonden. Arno was moe en op zoek naar rust. Mijn liefde is echt!!! Mijn passie is echt!! Voor altijd onze held..." Dit is wat de familie van de 38-jarige Arno Schouten schrijft op Facebook. De Heerhugowaardse brandweerman verdween zondag en is levenloos bij het Zeeuwse eiland gevonden.

In Zeeland is dinsdagavond op de berichtgeving over Arno Schouten gereageerd, ondanks dat de focus op Amsterdam lag, omdat hij daar voor het laatst gezien zou zijn. Iemand had zijn auto gezien. Het NHD meldt dat een tiental mensen de dag erna bij Middelburg in de omgeving is gaan zoeken. Uiteindelijk werd het lichaam van Arno gevonden. Bevestiging kwam donderdagavond van de Zeeuwse politie. Die doet verder onderzoek.

Pin It
Bekeken: 2262x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/