Alkmaar, 30 januari 2015. Accordeonvereniging Vita Nova organiseert een workshop tangomuziek voor haar leden als laatste evenement in haar 65-jarig-jubileumjaar. Onder leiding van gastdirigent Robert Baas, oud-docent van Artiance, worden diverse stukken gedurende de dag ingestudeerd. Op het programma staan S.V.P. van Astor Piazzolla, Invierno Porteno (winter) uit de 4 jaargetijden van Astor Piazzolla, en Deste el Alma van Rosita de Melo, die deze tango wals op 14-jarige leeftijd schreef. Daarnaast hebben Tango for Astor van Claus Paier en Preparense van Astor Piazzolla een plaats op het programma.

 

Publiek is van harte welkom om tijdens de dag te komen luisteren (vanaf 10:00 uur tot 16.30 uur), en ook voor de slotuitvoering van alle vijf de werken om 16.30 uur. De workshop vindt plaats op zaterdag 14 februari in kerkelijk centrum de Blije Mare bij winkelcentrum de Mare. De workshop wordt mogelijk gemaakt door subsidie van het TAQA Cultuurfonds.

Pin It
Bekeken: 2608x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/