Woensdag vond bij tennisvereniging De Zes Wielen een tennisevenement plaats van Stichting MEE Noordwest-Holland en Vrienden MEE. Het doel was geld inzamelen om minimaal 80 sportabonnementen voor mensen tussen de 18 en 30 jaar met een beperking te bekostigen.

Jongeren onder de 18 jaar met een beperking kunnen gebruik maken van diverse regelingen om te sporten, maar voor wie boven de 18 jaar is, vervallen die mogelijkheden. MEE en Vrienden MEE wil hen tegemoet komen, want sporten is gezond, en zorgt voor sociale contacten en structuur.

Natuurlijk was er een klein tennistoernooi met een prijsuitreiking. Aan de inwendige mensen was ook gedacht, middels een barbecue. Vervolgens nam oud-wereldkampioen judo en tegenwoordig DJ Dennis van der Geest het woord over topsport en ondernemen.

Tot slot viel Dennis de eer toe een symbolische cheque van €12.500 uit te overhandigen aan MEE om de beoogde 80 sportabonnementen te kunnen kopen.

Pin It
Bekeken: 4297x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/