Obdam, 02 februari 2015. Zondagmorgen heeft de brandweer niet kunnen voorkomen dat het clubhuis van motorclub The Expendables volledig afbrandde. De brandweer heeft wel kunnen voorkomen dat het vuur oversloeg naar andere delen van het bedrijfspand, al is wel rook- en waterschade ontstaan. Rond 05:30 uur werd bij het clubhuis brand geconstateerd, twee uur later was het vuur onder controle. Er was niemand aanwezig in het twee verdiepingen tellende clubhuis. De politie doet onderzoek naar de oorzaak, aangezien brandstichting wordt vermoed.

The Expendables staat bij de politie te boek als 'outlaw motorcycle gang'. Donderdag 30 oktober zijn een 53-jarig en een 47-jarig lid aangehouden op verdenking van georganiseerde hennepteelt gelijktijdig met een inval in een woonwagenpark, waaraan ook defensie deelnam met grondradar. Het is niet de eerste keer dat The Expendables in negatief daglicht staan. Het is een ‘support club’ van Trailer Trash Travellers MC,die hoofdzakelijk bestaat uit zigeuners en woonwagenbewoners, ‘reizigers’, geaffilieerd met de Hells Angels.

Volgens het NHD is de brand gesprek van de dag in Obdam. De meningen zijn verdeeld. De één zal de club niet missen, de ander vindt het 'sneu' en had nooit last van de motorclub. Natuurlijk wordt er druk gespeculeerd over een vergeldingsactie.

 

 

Pin It
Bekeken: 2871x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/