Alkmaar, 03 februari 2015. Voetbal liefhebbend Nederland hield zich maandag maar met één ding bezig, transfers, transfers en nog eens transfers. Waar veel clubs de portemonnee tevoorschijn toverden voor één of meerdere versterkingen voor de 2e seizoenshelft, hield AZ juist de hand op de knip. 

De Alkmaarders trokken in de transferperiode geen spelers aan, maar lieten wel een aantal gaan. Zo is spits Eli Bablj op de laatste dag verhuurd aan PEC Zwolle en Raymond Gyasi aan Roda JC. Fernando Lewis mag ervaring opdoen bij Go Ahead Eagles. Ook Dirk Marcellis en Mikhail Rosheuvel kunnen hun geluk elders beproeven. Rosheuvel, die de meeste minuten op de bank van het team van John van den Brom doorbracht, wordt verkocht aan het Friese SC Cambuur. Drik Marcellis, die in mei 2013 een zware knieblessure opliep en dit seizoen alleen op amateurbasis uitkwam voor AZ, is door NAC Breda overgenomen. Het team van Robert Maaskant vecht voor lijfsbehoud in de eredivisie. 

Ook zag het er een tijd naar uit dat Wesley Hoedt zich deze winter nog zou vestigen bij Lazio Roma, maar na lange onderhandelingen hebben de Italiaanse club en AZ toch besloten om hem na dit seizoen transfervrij te laten gaan. AZ zal wel een opleidingsvergoeding van bijna 6 ton van Lazio ontvangen.

Pin It
Bekeken: 1346x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/