Alkmaar, 04 februari 2015. Bouwend Nederland afdeling Noord-Holland Noord heeft de hospices in Alkmaar en Den Helder elk 550 euro geschonken. Het geld werd eind 2014 bijeengebracht door de leden. Dat gebeurde tijdens een speciale veiling die was gekoppeld aan de najaarsvergadering in de Broeker Veiling. Tijdens de veiling boden de Noord-Hollandse bouwondernemers flink tegen elkaar op in de ‘strijd’ om oude schilderijen en tableaus, die onder leiding van een echte veilingmeester ter aankoop werden aangeboden. Aan de veiling deden enkele tientallen bouwondernemers uit Noord-Holland Noord mee.

De hospices bieden palliatieve zorg en onderdak aan ongeneeslijk zieke mensen die in de laatste fase van hun leven zijn en niet meer thuis kunnen wonen. Voor de bekostiging zijn de organisaties in belangrijke mate afhankelijk van sponsoring en incidentele schenkingen. Beide hospices hebben verheugd op de schenking gereageerd. “Fantastisch! Het zo fijn om te weten dat het hospice op deze manier zo in het licht wordt gezet. "Hartverwarmend!”, zo laat het hospice in Den Helder weten. “Zeer verrast en blij”, aldus het hospice in Alkmaar.

Voor Bouwend Nederland was de schenking bedoeld om de maatschappelijke betrokkenheid te benadrukken. De keuze viel op de hospices vanwege de grote inzet en betrokkenheid waarmee deze organisaties en hun medewerkers mensen in de laatste fase van hun leven bijstaan.

 

Pin It
Bekeken: 1373x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/