Alkmaar, 05 februari 2015. Drieëntwintig jaar na zijn laatste soloalbum is Henny Vrienten, natuurlijk bekend als bassist/zanger van de iconische nederpopband Doe Maar, terug met de plaat ‘En Toch...’. Zondag 15 februari vereert de muzikale duizendpoot Alkmaar met een bezoek en Victorie is behoorlijk in zijn nopjes met deze boeking. Wie meer Doe Maar wil, kan eerder die dag bij Filmhuis Alkmaar terecht voor de documentaire ‘Doe Maar: Dit is Alles’.

Vrienten, die na zijn tijd bij Doe Maar zo veel samenwerkte met artiesten van uiteenlopend pluimage zoals Osdorp Posse, Raymond van het Groenewoud, Junkie XL en Tom Barman van dEUS, hanteerde voor 'En Toch...' een andere aanpak dan voorheen. Zijn rijke oeuvre aan albums, soundtracks, guest appearances en zelfs boeken is een geheel om trots op te zijn, maar nu zegt de 66-jarige man uit Hilvarenbeek: “Ik heb een heel groot gedeelte van mijn leven verspild aan dingen perfect te krijgen. Nu doe ik mijn uiterste best om de perfectie buiten te sluiten; om het toeval en de rafeltjes te omarmen.”

Een iets andere koers dus, maar niet minder mooi. Op ‘En Toch...’ staan veertien nummers, geproduceerd door Daniël Lohues en gespeeld met de band My Baby en Xander Vrienten, bassist bij Jett Rebel (in december nog in Victorie te bewonderen) en 'zoon van.' Het album 'En Toch...' is echt een album; één geheel met kop en staart. En enorm sfeervol aangekleed. Op 15 februari kan Alkmaar en omgeving het allemaal live beleven.

Henny Vrienten betreedt Victorie's podium om 19:30 uur. De zaal is een half uurtje eerder open. Kosten zijn €20,- in de voorverkoop, €22,50 aan de deur. De echte Doe Maar en Henny Vrienten-fan kan van de documentaire ‘Doe Maar: Dit is Alles’ genieten in Filmhuis Alkmaar, voor een totaalprijs van € 27,-. De documentaire is lost te zien voor €10,- inclusief koffie/thee vooraf en een drankje na de vertoning.

Pin It
Bekeken: 2283x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/