Alkmaar, 05 februari 2015. Dinsdag 17 februari kunnen senioren weer meedoen aan een beeldende workshop van de serie Dag en Dauw. Deze keer is de titel ‘Schilderen is een feest’.
De beeldende workshop wordt gegeven door Anna Mul. Het thema van deze Dag en Dauw-ochtend is Carnaval, traditioneel het feest om de vastenmaand in te luiden en al eeuwenlang een inspiratiebron voor veel beroemde kunstenaars zoals Pieter Breugel en James Ensor.

 

De Dag en Dauw-ochtenden vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur, afwisselend in de bibliotheek en Artiance. Het programmateam van zeven vrijwilligers en medewerkers van beide culturele instellingen, organiseert een aansprekende activiteit voor senioren uit de regio Alkmaar.


Zin in een creatieve ochtend? De vrijwilligers van het Dag en Dauw-programmateam heten u van harte welkom op dinsdag 17 februari bij Artiance, Centrum voor de Kunsten. De toegang is € 5,00 inclusief koffie en thee. Kijk voor meer informatie op de website van de bibliotheekof tijdens openingsuren bij de klantenservice in de bibliotheek.

Pin It
Bekeken: 2156x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/