Alkmaar, 06 februari 2015. De tweede editie van het hardloopevenement Rondje Oudorp vindt plaats op eerste Pinksterdag, zondag 24 mei 2015. De deelnemers hebben dit jaar de keuze uit 1 km (KidsRun), 5 km of 10 km. De start en finish vindt plaats op het terrein van vv. Kolping Boys te Oudorp. Inschrijven is vanaf zondag 8 februari mogelijk via de website RondjeOudorp.nl.

Rondje Oudorp is een hardloopevenement voor zowel de beginnende als de ervaren hardlopers. Daarnaast biedt Rondje Oudorp dit jaar ook aandacht aan de kinderen tot 12 jaar, met een officiële KidsRun. Het doel van het evenement is om zowel jong en oud een podium te bieden om hun sport te beoefenen en daarbij het plezier in sporten te stimuleren. De omgeving van Oudorp is hiervoor uitermate geschikt, omdat het parcours door zowel natuurlijk groen als woonwijk loopt. Bij deze aankomende editie zullen naar schatting 800 hardlopers deelnemen.

De eerste editie van Rondje Oudorp was vorige zomer met ruim 350 deelnemers een ongekend succes. De tweede editie wil de organisatie het evenement professioneler neerzetten. Zo is het parcours veranderd, wordt de tijd van de deelnemers geregistreerd en ontvangt iedere deelnemer bij de finish een beloning voor deelname.

Pin It
Bekeken: 1869x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/