Alkmaar, 08 februari 2015. De werkzaamheden langs de Zeswielen gaan de volgende fase in: het daadwerkelijk aanleggen van het fietspad aan de waterkant en het aanpassen van het kruispunt Zeswielen-Frieseweg-Rekerdijk.  Het kruispunt wordt hiervoor tijdelijk volledig voor autoverkeer afgesloten met bouwhekken. Autoverkeer kan de omleidingsroutes volgen, die gelden van 23 tot en met 27 februari. In maart moet de definitieve rode toplaag op het nieuwe fietspad langs de Hoornse Vaart zitten.

Werkzaamheden 9 t/m 20 februari: 9 februari start de aannemer met het aanpassen van de verhardingen, de verkeersgeleiders en dergelijke aan de waterzijde van het kruispunt Zeswielen-Frieseweg-Rekerdijk. Het verkeer ondervindt dan enige hinder maar er zijn geen afsluitingen. Maximum snelheid zal 30 kilometer per uur zijn.

Werkzaamheden 23 t/m 27 februari: 23 februari start aannemer BAM Wegen met het aanpassen van de verhardingen, de verkeersgeleiders en dergelijke aan de noordzijde van het kruispunt. Uitgezonderd fietsers en voetgangers, is het kruispunt dan ontoegankelijk. De afsluiting duurt van 23 februari om 7.00 uur tot uiterlijk vrijdagavond. Omleidingsroutes worden met borden aangegeven en verkeersregelaars zullen worden ingezet.

De buslijnen 3 en 4 van Connexxion, die normaal gesproken via de Frieseweg gaan, rijden in de laatste week van februari via Overstad, (Kwakelkade - Noorderkade - Drechterwaard). De haltes aan de Frieseweg en de Zeswielen worden verplaatst naar respectievelijk Kwakelkade en Drechterwaard. Informatie over de omleidingen is beschikbaar op de website van Connexxion

Werkzaamheden 2 maart t/m eind maart: aannemer BAM Wegen BV rondt dan de werkzaamheden aan de Zeswielen af. Het aanbrengen van de definitieve rode toplaag op het nieuwe fietspad langs de Hoornse Vaart, staat dan ook op de planning, al zullen weersinvloeden van een rol spelen in de voortgang.

20150208 werk fietspad zeswielen

Pin It
Bekeken: 2591x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/