Alkmaar, 08 februari 2015. Van maandag 9 februari tot eind maart vinden werkzaamheden plaats in de Marktstraat. De openbare ruimte wordt hierbij opnieuw ingericht, naar het voorbeeld van de Gedempte Nieuwesloot. De bestrating van de Marktstraat wordt op gelijk niveau gebracht en volledig in gebakken stenen uitgevoerd. Het bestaande straatmeubilair wordt herschikt en gedeeltelijk nieuw geplaatst. Bij de bestaande bomen worden de groeiplaatsen verbeterd en boomroosters en -ringen aangebracht, zodat de bomen beter beschermd zijn. Ook wordt de openbare verlichting vernieuwd.

Om de overlast te beperken vinden de werkzaamheden gefaseerd plaats. Alle panden blijven te voet en per fiets bereikbaar. De Markstraat wordt wel tussen de Gedempte Nieuwesloot en het Waagplein voor al het autoverkeer afgesloten. Voetgangers en (brom)fietsers worden zoveel als mogelijk langs het werk geleid.

Meer informatie over wegwerkzaamheden is te vinden op de website van gemeente Alkmaar.  

Pin It
Bekeken: 2316x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/