Alkmaar, 09 februari 2015. De Nederlands kampioen van verleden jaar is weer een jaar langer "the Champ". Patrick Kos gaf alles en zijn vaste gangmaker Willem Fack deed er een beetje gas bij... en zo vlogen ze over al hun tegenstanders heen. Resultaat was dat het gouden duo opnieuw kampioen werd. De door een val gehavende Dex Groen werd tweede met zijn gangmaker Sam Mooij. Het brons was voor 'good old' Raymond Rol die na 17 jaar lang stayeren een punt zet achter zijn stayer loopbaan. Raymond reed dit kampioenschap achter de Duitse gangmaker André Dippel.

Een valpartij vroeg in de wedstrijd gaf een schaduw over dit mooie kampioenschap. Dex Groen was de grootste pechvogel toen hij hard onderuit schoof en een andere motor. Marc Oostendorp kwam ook ten val. Toen de baan en de renners weer gerepareerd waren ging het kampioenschap verder. Patrick Kos kwam met Fack als eerste over de finish onder luid applaus van zijn thuispubliek in het goedgevulde Sportpaleis. De titelverdedigers werden gehuldiging met bloemen, de rood-wit-blauwe trui en de medailles na een gedenkwaardige wedstrijd. Peter Heins was erbij en maakte een fotoserie.

 

Pin It
Bekeken: 1875x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/