Schagen, 10 februari 2015. Minder materieel, minder faciliteiten en minder mensen zullen dit jaar gaan zorgen voor een besparing van 6,8 miljoen bij de brandweerzorg door de veiligheidsregio Noor-Holland Noord. Een speciale commissie heeft een voorstel uitgebracht waarin bezuinigingsmaatregelen worden voorgesteld, waaronder het terugbrengen van het aantal hoogwerkers van zes naar vier en het minderen van de controle op bluswatervoorzieningen. Ook zal het aantal mensen in het vrijwilligerskorps dalen van 1400 naar 1200 en zullen het aantal piketdiensten verminderen.

Er wordt tevens gedacht aan het beperken van de vergoedingen voor activiteiten voor de vrijwillige brandweerlieden en daarnaast zal het aantal trainingslocaties en oefeningen worden verminderd. Eind maart zullen de burgemeesters van de zeventien betrokken gemeenten definitieve besluiten nemen rondom de bezuinigingen.

Pin It
Bekeken: 1873x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/