Alkmaar, 12 februari 2015. De Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers (VBV) is naar eigen zeggen niet op de hoogte gesteld van de miljoenenbezuinigingen die de Veiligheidsregio bij de brandweer wil doorvoeren. Vice-voorzitter van de VBV, Ruud van Vliet, heeft het NHD laten weten dat ze wel op de hoogte waren dat er miljoenenbezuinigingen zouden komen, maar dat de manier waarop die bezuinigingen uitgevoerd gaan worden aan de VBV niet gemeld is.

Van Vliet heeft de Veiligheidsregio dan ook om een gesprek gevraagd om opheldering te krijgen over de geplande bezuinigingen. De VBV is bijvoorbeeld verbaasd dat de brandweer in Noord-Holland de bezuinigingen zal gaan realiseren door onder andere met minder vrijwilligers, materieel en oefenplaatsen te gaan werken.

De VBV laat via de krant ook weten dat ze in elk geval niet zonder meer akkoord gaan met bezuinigingen die in strijd zijn met de eerder gedane toezegging dat de bezuinigingen niet van invloed zouden zijn op de veiligheid van burgers en brandweerlieden.

Pin It
Bekeken: 2048x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/