Alkmaar, 12 februari 2015. Deze week zal misschien al een architect worden aangewezen die voor Waardijk Schoenen en Spaander Mannenmode een nieuw pand zal gaan ontwerpen. In de nacht van 31 december 2014 op 1 januari 2015 werden deze winkels, die samen in één pand zaten gehuisvest, getroffen door een brand waarbij de panden volledig werden verwoest. De drie eigenaren van de afgebrande panden gaan nu samenwerken bij de bouw van een nieuw pand.

Waarschijnlijk zullen eind april, na het afronden van het archeologisch onderzoek, de nodige vergunningen verleend zijn. Tot die tijd zal Waardijk gehuisvest worden in het pand van Halfords, verderop in de Langestraat. Dit pand staat leeg sinds Halfords failliet is verklaard. Spaander is nog aan het onderhandelen over de huur van een nieuw pand.

Pin It
Bekeken: 1864x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/