Alkmaar, 13 februari 2014. In de serie Dag en Dauw wordt dinsdag 3 maart bij Artiance een leuke theaterworkshop gegeven door actrice en docente Hanneke Vries. De Dag en Dauw culturele ochtenden voor en door senioren vinden wekelijks plaats op dinsdagochtend tussen 10.00 en 11.30 uur, afwisselend in de bibliotheek en in Artiance.

De workshop bestaat uit diverse korte laagdrempelige theateropdrachten waarin het spelplezier voorop staat. Theater kijken is leuk, maar zelf doen is soms zelfs leuker. Of het nu gaat om jezelf te leren presenteren of puur om het plezier in spelen. Deze workshop staat voor iedereen open. Ook ervaren spelers vinden uitdaging en zijn van harte welkom. Als docent en regisseur is Hanneke gespecialiseerd in het non-verbale en zij weet als geen ander spelers te verleiden tot mooi, komisch en oprecht spel.

Het Dag en Dauw programmateam van zeven vrijwilligers en medewerkers van beide culturele instellingen, organiseert wekelijks een aansprekende activiteit voor senioren uit de regio Alkmaar. De toegang voor de theaterworkshop is € 5,00 inclusief koffie / thee. Meer informatie op de website van Bibliotheek Kennemerwaard of tijdens openingsuren bij de klantenservice. Volgende week in de serie Dag en Dauw: ‘Chocola: van lelijk boontje tot lekker stuk!’.

Bekeken: 1744x