Alkmaar, 13 februari 2015. De opvoedspreekuren van het Centrum voor Jeugd en Gezin worden goed bezocht. Opvoedadviseurs kijken tijdens deze spreekuren samen ouders naar antwoorden en oplossingen voor vragen en problemen in de opvoeding. Het Centrum voor Jeugd en Gezin vindt het belangrijk om deze spreekuren over de hele stad te verdelen, dichtbij de ouders. Een van de opvoedpreekuren van het wordt per 5 maart verplaatst naar basisschool de Driemaster, Gabriël Metsulaan 36.

Vanaf 5 maart houdt opvoedadviseur Berna Navruz iedere donderdag van 13.00 tot 16.00 uur spreekuur op de nieuwe locatie. Alle ouders, ook uit Graft de Rijp en Schermer, zijn op alle locaties van harte welkom. Gekozen is voor De Driemaster, omdat deze school is gestart met een ouderkamer, waar het CJG met regelmaat ook themabijeenkomsten verzorgt over opvoeden en opgroeien.

Andere opvoedspreekuren zijn: woensdag van 8.30 tot 12.30 uur in het CJG Alkmaar Oost (Merwedestraat 4), woensdag van 8.30 tot 12.30 uur in het CJG Alkmaar Zuid (Van Alphenstraat 9), donderdag van 8.30 tot 12.30 uur In het CJG Alkmaar Noord (Mare Nostrum, Arubastraat 2). Bijzonder aan het spreekuur in Alkmaar Noord is dat hier tegelijkertijd een Algemeen Maatschappelijk Werker spreekuur houdt ‘uit elkaar met 1 plan’. Door deze combinatie van spreekuren kan iedereen met vragen over echtscheiding, ook rondom opvoeding, hier terecht.

Via Positiefopvoeden.nl is ook online opvoedadvies mogelijk. Het opvoedspreekuur werkt op afspraak (088-0100555) en is gratis. Meer info op de website van het CJG of Facebook.

Pin It
Bekeken: 1646x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/