Heerhugowaard, 13 februari 2015. Duurzame energie heeft de toekomst. In Heerhugowaard staan veel duurzaam gebouwde huizen met onder andere zonnepanelen. Daarom start de bibliotheek in Heerhugowaard met inloopmiddagen voor iedereen vanaf 8 jaar over groene techniek. Ze vinden iedere vierde woensdag van de maand plaats, en de eerste is woensdagmiddag 25 februari.

Iedere vierde woensdagmiddag van de maand organiseert de Waardse bieb een leuke en leerzame activiteit voor jongens en meisjes vanaf 8 jaar. Elektriciteit opwekken met een handgenerator, daar een autootje op laten rijden met een ventilator, energie opwekken met wind, water of zon. Daar gaat het onder andere over op 25 februari. Deze eerste inloopmiddag gaan kinderen aan de slag met windmeters.

Tijdens deze inloopmiddagen mag je van alles uitproberen dat met groene en duurzame techniek te maken heeft. Specialist Jos is elke vierde woensdagmiddag van de maand op de jeugdafdeling om je te helpen en heeft dan iets spannends voor je bedacht waar je mee aan de slag kunt!

De inloopmiddag start om 14.30 uur. Toegang is gratis. De volgende inloopmiddagen over groene techniek zijn op 25 maart (over magneten), 22 april (zelf energie opwekken) en op 20 mei (ontdek licht).

Pin It
Bekeken: 1848x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/