Alkmaar, 27 februari 2015. Ian A. heeft zichzelf donderdagavond bij een politiebureau in Alkmaar gemeld en zit nu vast. Dit meldt het NHD. Tijdens de zitting waarin hij veroordeeld werd voor het verkrachten, mishandelen en bedreigen van Michelle Mooij was A. zelf niet aanwezig. Het was de bedoeling dat de politie hem na de zitting thuis zou ophalen, maar daar konden ze hem niet vinden. Nadat hij zichzelf had gemeld is hij in de cel gezet.

De familie van Michelle wil echter nog een nieuw onderzoek. uitgevoerd door een cold case-team, omdat ze het nog niet eens zijn met het vonnis voor A. De vader van A. liet het daarentegen NHD weten dat A. zich onderhand "staatsvijand nummer één" voelde en de ophef over de zaak steeds minder aankon. Zijn advocaat gaat in hoger beroep.

Pin It
Bekeken: 1819x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/