Bergen, 27 februari 2015. De vrees dat bezwaarmakers dankbaar zouden inspelen op het feit dat Staatsbosbeheer was vergeten een omgevingsvergunning aan te vragen voor de uitbreiding van de mountainbikeroute in de Schoorlse Duinen blijkt niet ongegrond geweest; er is nu een actiegroep opgericht tegen de aanleg van het parcours.


Deze actiegroep is van plan om zoveel mogelijk handtekeningen te verzamelen voor een petitie tegen de aanleg van de route. Het is de bedoeling dat de petitie aan de raad wordt gestuurd, want "dan moeten de politici wel luisteren".


Peter Stadelman, de oprichter van de actiegroep, zei tegen het NHD dat ze met meerdere mountainbikers gesproken hebben, en die zeggen dat ze een langere route helemaal niet nodig vinden; de huidige route is volgens hen prima. Ook Stadelman ziet het belang voor Staatsbosbeheer niet voor een langere route.

Pin It
Bekeken: 2621x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/